Tjihoooo.

Hej, i förrgår konfirmerade jag mig, det var apkul :D! Jag fick en ny kamera, en Canon EOS 450 D och UV filter, så nu blir bilderna extra fina, så fick jag en jordglob av mormisen, jag gillar jordglobar dom e mysiga ju! ><, sen fick jag två nya berlocker till mitt armband, och en halskedja som också e Thomas Sabo med en till berlock. Superduperhypernöjd är jag!! Idag ska jag hänga med Popkorn å Dotis ;). Ha det bäst.


I LOVE YOU

Blommor fick jag med.
Gott!! ><





Stackars Olle.

Hej alla underbara (alla altså). Idag har jag varit och simmat (nej, jag har inte legat på en mjuk sandstrand med havet alldeles intill), jag har simmat 500 meter, klädsim, ryggsim och bröstsim, och så har jag livräddat en orange plast docka. När jag hade livräddat Olle (dockan får heta Olle) så var jag tvungen att få upp honom ur vattnet igen, han dränktes tre gånger, stackars Olle. -tyst minut-



tyst-minut -för-Olle-den-oranga-plastdockan-utrymme




Rest in peace. En grej jag tänkte på, typ i omklädningsrummen, varför går alla (!) runt nakna?? Jag fattar inte det. Sen typ utanför omklädningrummet fanns det en pool i ett annat omklädningrum, där alla badade(!) nakna, eh..? I alla fall, jag klarade att simma å så, så nu får jag vg, jihoo! Sen åkte jag och mamsen för att köpa...eller ni kanske undrar vf jag utsatte mig för att dränka en orange plast docka som heter Olle och titta på massa tanters nakna kroppar? Jo, jag var sjuk när ni gjorde det i skolan, remember?...present till Sofie!! Som har fyllt år! Wihoo! Grattis!! Hoppas hon blir glad för den, sen gick vi till Björn Borg affären för mamma kom på att de kanske hade badkläder där (jag och mamsen hatar sportaffärer, usch och fy å blä, dålig feng shui (jag är onormalt pedant, jag vet))(jag är altså inte en märkesnörd, okej?)(eller kanske liiite)(vääldigt liiite)...(asså pytteytte..)(Gud: ORKA!)(Jag: Oj, förlåt!)(Gud: Hrmpf!)(Jag: *skriker* MEN JAG HAR SIMMAT ASMYCKET, JAG MÅSTE HA PARENTESER!!!!!!!!!!)(Gud: Öh..?)Jaja!! Jag köpte, eller nej mamma köpte, en bikini, wiho!, och gladiator sandaler, och en vit BH, tack mamma! Vi ses ikväll.

RSS 2.0