Dagens lista - magazines

image39





Mina vänner - Jag Johanna

Hej norden, hej Sverige,hej världen. Idag har gjort stan med Juana Banana. Vi gick först till affär X (vägrar skriva vad den heter) och där hittade jag en tröja som var snyggisch. Den köpte jag. Sen åt vi lunch tillsammans med mamma, jag åt varm macka, mamma åt kall macka och Johanna åt paj. Mums på det. Sen gick vi vidare till lite andra affärer men vi köpte inget mer. Vi hade tänkt att äta middag på stan tillsammans med mamsen och papsen (alltså mina föräldrar, vi är inte syskon jag och Juana), men när vi kände oss klara med stan var det tre timmar kvar till den tänkta middagstiden så vi sprang (eller nja, vi gick otroligt sakta för Juana hade skoskav) till bion och som tur var hade de haft data-problems där så alla bokningar var erased, så vi kunde lätt boka två biljetter till den nya National Tresure (som jag redan hade sett). När vi hade sjunkit ner i stolarna skulle jag stänga av ljudet på min telefon och precis då ringde mamma, alla i biosalongen vände sig och råstirrade mot vårat hörn, så jag sköt diskret upp telefonen så att ljudet slutade och lade sedan telefonen i knät, och började sedan titta lite här och var som om det aldrig hade hänt, it worked, de slutade titta och jag kunde viskprata lite med mamsen. Sen åt vi middag och Juana och pappa kollade på hockey medans jag och mamma inte kollade på hockey. That's my day folks.

image37

image38

Laughing out loud

Lol, alltså. Det var vad den här dagen was all about. Jag var med Bexy och Mixy (som ni kanske redan har märkt leder jag av sjukdommen där man tillsätter -y eller -is på typ alla ord) vi hade hyperkul. Först kom de till mig klockan 11 då slängde vi på oss pjäxorna och vadade ut i snön (vi tog alltså på oss skorna och gick ut i slaskvädret) för att gå hem till Clara, som är i Norge, för att se efter om Bexys Lasse Lindh skiva hade kommit. Men brevlådan var låst. Shit asså. Clara hade sagt till Bexy att den skulle vara öppen men det var den inte. Så vi tänkte att vi kan ju känna efter om den har kommit, så Mixy stack ner sin hand och började rota runt, det såg väldigt roligt ut. Medans Mixy hivade ut reklampost stod jag och Bexy och kolla på en snögubbe med puckel rygg som stod på klaras tomt. Mixy fick en aning ont i armen så vi gick för att kolla om det låg någon nyckel till brevlådan på ett ställe där Bexy visste att det brukade ligga nycklar. And it did! Vi hittade en nyckel med en nycklering som såg ut som en larv och vi låste upp brevlådan. Men skivan hade inte kommit. Korv.

image35

Om ni undrar vad Mixy säger i pratbubblan kommer ni att förstå det nu. För efter att vi hade varit hos Claris (titta nu lade jag till ett -is, sjukdommen som spökar igen) gick vi hem till mig igen för att äta lunch, vi gjorde varma mackor (aa, eller toasts :P). Eftersom jag bara hade bröd så att det räckte till varsin dubbelmacka slängde vi på en massa saker så att vi skulle bli tillräckligt mätta, som till exempel, bredbar peccorino, mozzarella, hackade jordnötter, salami, rödlök och soltorkad tomat, det blev smaskens.

image36

Afterwards när vi gick in på mitt rum började Mixy bläddra i en Teen Vogue (uttalas: Tiin Voug) men Mixy visste inte riktigt vad det var, bra tidning tyckte hon den där Tiinnäsch Våjjäsch, mm Mixy den är rätt bra ja. Efter tusen What to do what to do what to do what to do (en ramsa som jag kom på eftersom vi inte hade något att göra) gjorde vi samma slags musiktävling som igår, jag valde Ayo Technology (japp, jag kollade om jag hade stavat rätt på det, and guess what? det hade jag!!), i början sjunger de 50 cent, Justin och Timbaland eftersom det är de som sjunger låten, men Mixy uppfattde inte riktigt vad de sa så hon chansa på 50 cent, Justin Timberlake och Simple Plan, haha, Timbaland låter faktiskt som Simple Plan XD!! Sen spela vi fotboll i snön hos Bexy, BTB var också med. Det var riktigt najs. Nu till en annan sak, Björn ÄR kärlek. Jao.

Mina vänner - Miki Swahn

Hey, today is a great day. Jag och Juana (uttalas Schana, betyder Johanna på spanska) bakade bullar och gjorde våfflisar dagen till ära, det är våffeldagen i dag (if you didn't get that). Me like våfflor very much tillskillnad från Miki (hennes "mina vänner ser ni här nedanför), det är asgott ju! Bullar är inte fel det heller. Vi baka två satser och när vi var på den sista tog mjölet slut, oops, så Juana slängde ner allt annat mjöl som hon hade hemma, som typ dinkelmjöl, men det blev gott ändå, bullar är ju bullar liksom. Hopp, så när vi hade plåtarna i ugnen stod jag och gräddade våfflor, den första tog superlång tid på sig, så jag glömde att kolla på den ett litet tag so den ended up as a våffelkex. Smaskens.

image32


När bullbaket var klart gick vi upp och satte oss framför datorn, och logga in på msn, SURPRISE!! Bexys bror, tvillingbror by the way, frågade om läxhjälp som alla killar gör (!), Johanna och jag fick ryck, och då fick BTB (Bexys-tvillingbror) också det, så det blev lite av en skojfight. Lät ungefär så här:

BTB: Vad var Svennes vänner nu igen?
Johanna: SLUTA FRÅGA OM HJÄLP!
BTB: Men jag behöver hjälp.

Lite senare...

Johanna: PLUGGIS! NÖRD! SKOLPOJKE!
BTB: PIPPI!!! (Johanna har rött hår...)
Johanna: Fuck you! (inget illa menat, ta inte illa upp av det ordet ;))
BTB: GIRAFF!!

Ah, typ så, sen kom Bexy och då kolla vi på Beck "Det tysta skriket", min hobby typ, svenska polisfilmer, eller inte, den var bra i alla fall. And after that hade vi musiktävling, Bexy och Juana satt med ryggen emot datorn och jag spelade en låt, 1 poäng för artist, ett för låtnamn, ett till om man kunde sjunga på låten. Jag klicka på "My heart will go on" med Celine Dion, and this is what I got:

Johanna: JOHAAANNA!!!
Jag: Aa, vad va det?
Johanna: (assnabbt) "My heart will go on" med Titanic.

Haha, Titanic!! (det var alltså det som var kul om ni inte fatta)(asså inte för att jag inte tror att ni inte gjorde det)(skrev det ändå)(Gud: Nu orkar de nog inte läsa mer parenteser) (Jag: Oj) (Gud: lägg in en till "mina vänner" istället) (Jag: Ah, smart)(Gud: *harklar sig* ...parenteserna?)(Jag: Woops Sorry)

Varsågod, här kommer Mikis "mina vänner":

image33

image34

Måndag.

Ah, hej, jag vill inte störa på något sätt, jag tänkte bara att nu när du ändå är här så kan du ju alltid ta och läsa det här inlägget. Idag har jag lekt med min lilla kompis Thea. Vi har; byggt hus på sims med inglasat badrum, Thea blev assur för hon tyckte att i sånna fall skulle alla se in, jag tyckte det var assnyggt. Sen spelade vi Cluedo, mycket spännande, det var Prins Safir på bussen. Sen hände en tragisk grej, min kyckling tappa huvudet, buää. Men vi fick på det igen!! Ute är det koooorv väder, jag vill inte ha snö! Bort med det. Jag har funderat på att gå ut med hårtorken, men jag vet inte... Snart kommer en ny "mina vänner", och som sagt om du vill vara med, maila mig på [email protected], så skickar jag allt du behöver veta, du behöver inte känna mig i verklighten för att "delta". Ha det bäst allihopa.

UPPDATERING!!!!
Det är ju faktiskt ganska (eller okej det ääär) underbart väder nu...fast det är snö. Det är i alla fall väldigt vackert, så istället för att gå ut med hårtorken tog jag med kameran.

image31

Mina vänner - Hej Retrospektiv

Hello Sverige! Glad påsk också by the way. Tittade på Let's Dace igår, KP åkte ut, det var bra, han var rolig men skit kass. The ising on the cake var när Dermot sa "Det var en pigg jive" till Karl Petter, som är grisbonde, hahahaha! Kul. Ikväll kommer lilla mormor och farfar hit, för att äta middag. Jag ha inte gjort så mycket de senaste dagarna så jag har heller inte så mycket att skriva om, så istället slänger jag in en till "mina vänner", och som sagt, om du vill vara med, kommentera.

image27


image26

Mina vänner - Apan i luvan

image21
Vill du vara med i "mina vänner" och få din blogg länkad, kommentera då och så skickar jag frågorna :D.

Påsklov is tha SHIT!

Yeeeay, påsklov, skönt alltså. Lov är underbart. Vad ska du hitta på? (längre inlägg kommer senare)

Steen, saxx, pouhsee

Helloo, darlings! Idag är det onsdag, lite av en korv dag egentligen. Varför då? För att 1. Vi har musik, med världens dåligaste (jag kan bara inte säga sämsta, det blir dåligaste, och så får det vara, det heter drogor också, by the way) lärare, 2. Vi slutar fem över halv fyra, och för att 3. Vi har no-lab. Korv dag, alltså. Några glimt's of the day var i all fall till exempel när jag sprang utan skor till och från musiken och alla småbarn stannade upp i hopprepshoppningen, långbollskastningen och allt annat en liten plutt har för sig på rasterna och fullkomligt råstirrade på den tokiga 8:an som hoppssprang så fort hon kunde utan att trampa i allt för mycket snö. Kul. Någon (antagligen Lotta) hade låst in mina skor i klassrummet. Thank you very much. The other glimt var när jag och Johanna stod i skolans café och sålde kladdkaka till alla i åk. 6-9. Först kom tusen mini 6:or och köpte åtta stycken var, sen kom fjortisarna och köpte saft, alla kladdkakor tog slut på tre sekunder. Kul hade vi i alla fall. På engelskan hade vi tävling, våran grupp vann. Tjihoo! Det blev utslagstävling mellan mitt och Rebeccas lag. Klassen bestämde att det skulle avgöras genom en sten, sax, påse-kamp. Spänningen var på topp, not (jag vägrar skriva fjortis-naat), i alla fall, jag och Bexy skulle mötas, ödet hade fört oss samman. Vi ställde oss upp framför klassen, och jag vann! JIPPI! (sry bex). Sen var vi ovanligt smarta på no:n men det tar vi en annan dag.

CHRISTMAS -07

image20
  1. Tommy Hilfigger tröja - mamma och pappa
  2. Svart, långärmad tröja från H&M - mamma och pappa
  3. 2 paket strumpor, från H&M - mamma och pappa
  4. Locktång - mamma och pappa
  5. Granatäppledoftande produkter från The Body Shop - mamma och pappa
  6. 3 st Thomas Sabo berlocker, en stjärna med texten "You are my lucky star" (1), en flipflop (2) och ett par pilotglasögon (3) - (1) mamma och pappa, (2) moster + kusin, (3) farfar
  7. 500 kr på Åhléns - mormor
  8. Prenumeration på Teen Vogue - mamma och pappa
  9. Lite små prylar från The Body Shop - mamma och pappa
  10. Lexington pyjamas mamma och pappa
  11. Sia julkrubba - mamma och pappa
  12. Thomas Sabo armband, (att fästa berlockerna på) - mamma och pappa
  13. Desperate Housewifes-boxen, alla de tre första säsongerna - mamma och pappa
  14. Platta som man kopplar till datorn, så det är möjligt att rita saker för hand som kommer direkt in till datorn - mamma och pappa
  15. Jordgubbsdoftande produkter från The Body Shop - kusinerna
  16. Nagellack och läppglans - kusinerna
  17. Ram + kort på mig och kusin - kusinerna


Fick lite andra saker också, men de är inte med på bilden, hoppas att ni hade en lika mysig jul som jag. Egentligen behöver man inte presenterna för att det ska bli roligt (låter som en tråkig moraltant), för mig räcker det att vara få vara tillsammans med min släkt (jaja, okej, liite presenter gör ju det bara roligare).


Nostalgikorv

Hej underbaraste. Jag älskar det ordet, nostalgi, tycker man blir så glad. Igår hade jag ett nosatlgi-moment, har ju köpt en ram, och då behöver jag ju självklart ett kort att sätta i. Så jag gick ner i förrådet och vadade fram till en av hyllorna, sen tog jag i allt vad jag hade och drog ner lådan med tusen bilder som by the way väger 1 ton. Sen gick jag upp satte mig på golvet med solen värmandes i ryggen. Det är så himla mysigt och kolla på kort!! Jag hittade ett som jag tror kommer passa (okej det kommer passa). Håller med Bex, lite synd om Mixy, fast snön som faller här är nog inte lika trevlig som den där hon är. Igår satt man där helt ovetande och trodde att det var vår, man gick ut och studsa lite, man gick in, drack lite svalkande vatten och tittade på alla söta små grannbarn som lekte glatt i trägårdarna. Sen vaknar man, åh vilken härlig morgon:

Mamma och pappa kommer in:
Godmorgon.
Jag: Godmorgon.
Mamma och pappa: Vet du att det har snöat i natt !?
STOP! FREEZE! REWIND!
Jag:
Okej, vi testar igen, jag drömde, right?
Mamma drar upp rullgadinen.
KORV VÄDER!

Det finns en dag där det passar med snö. Julafton. Gud, det var 3 månader sen. There's something wrong going on. Himla förbaskade korv väder!! Sen tyckte säkert bamba att det passade med korv idag då, himla korv! (korv = j*vla skitdåligt! (inte den korven man äter, eller jo korven man äter är korv korv asså j*vla skitålig korv)(ja, det ska vara två ord rebexy) Buää! Why? Por que? Inte nuu! Korv.

Holiday's

Detta är en ny kategori som kommer snart. Här kommer jag att lägga ut bilder från olika holiday's samt bilder på presenter jag har fått (bilderna är helt och hållet mina egna, om det inte står annat, kopiera inte och respektera det). Hoppas att ni kommer gilla den här kategorien.

The hylla is uppe!

Hii allihopa. Igår var jag i staden med mamsen igen, har blivit lite av en tradition. Vi började med att hämta kläderna som vi (eller okej, det var typ bara jag) hade beställt från H&M, allt hade inte kommit ännu men jag fick i alla fall den här snygga tröjan, som Clara redan har, jag är en liten härmis. Vi (eller OKEJ! jag) har beställt rätt mycket faktiskt, brukar inte göra det egentligen. I alla fall, efter det åkte vi vidare till systembolaget. Jag satt kvar i bilen och mamma gick in. Jag satt där och kollade på folk som sprang från sina bilar genom regnet, med minst 4 kassar i händerna. Alkisar, singel kvinnor, grabbgänget, småbarnsmamman, överklassparet...ja det var en masa folk som sprang omkring. Efter ett tag blev det lite enformigt att bara sitta och stirra på alla alkoholberoende människor, så jag tänkte varför inte sätta på radion? Dålig idé! Gud var tydligen fortfarande arg på mig för det där med Tommy XII grejen, för när jag sträckte ut armen började hela bilen tuta, seriöst den blinka pep, tuta och gjorde alla möjliga konstiga saker. Alkisen, singel kvinnan, grabbgänget, småbarnsmamman och överklassparet stannade upp i deras rusch mot torrare bräddgrader, och stirrade på bilen, och fick syn på mig sittandes där med värsta paralyserade uttrycket. Jag fick panik ALLA (!) kollade på mig, jag visste inte vad jag skulle göra, så jag ringde mamma, thank god för mobiltelefoner, mamsen kom utspringades och tryckte bara på öppningsknappen, och poff, allt slutade. Jaha, tack för den Gud, sen sprang hon in igen tätt följd av alkisen, singel kvinnan, grabbgänget, småbarnsmamman och överklassparet, (tilläggas bör EJ, att detta hände en gång till sen).

I stan fick jag en klänning, tack mamma! Den kommer jag ha på måndag, tror jag..kanske...ja, nu har jag bestämt mig, jag kommer ha den på måndag. Åh, höll på att glömma, the hylla is uppe!! Den har gått från this:

image18

To this:

image19

Nu måste mamsen och papsen vara nöjda, för det är typ rekord, 8 dagar (!), det är lite för min familj. Vi köpte en ram också i går som ska sitta till vänster om datorn under hyllan, får se när den kommer upp. Jag blev faktiskt liite besviken på Björn igår, det var verkligen inte det bästa han gjort, men jag gillade idéen med att göra något som de engelskspråkiga skulle förstå. Dikten var ju gullig i alla fall. Jag ränknade med att Charlotte skulle vinna, vet inte riktigt vem jag hejade på men jag gillade Sanna och Sibel med. Veckorevyn har typ något emot Sibel, lite tråkigt att ingen säger varför. Ikväll blir det fisk, jag älskar fisk, Johanna du är konstig, fisk är det bästa som finns (typ), skaldjur är rätt gott också, och jordgubbar och glass och godis och kött och, och..., ja, men fisk är nästan det godaste som finns då. Sen ska vi kolla på "Hemma hos Jamie", som vanligt, och Wallander, "Svaga Punkten", woooah spooky, får hoppas att den är lika bra som "Mastermind", för visst den var bra, men heemsk, jag är rätt rädd av mig. Och självklart ska jag se parlamentet som har säsongsstart idag. So, vad ska du göra ikväll?

Off we go.

image16

image17
Collage 1; Här har jag varit och hit vill jag tillbaka.
Collage 2; Hit vill jag åka.
Fråga; Vart vill du tillbaks, och till vilka nya ställen vill du resa?

TGIFM

Thank god it's Friday mys alltså. Idag är det fredag, vilket automatiskt betyder att det är en bra dag. Började dagen med fotboll, nuddade bollen ungefär 3 gånger på 50 minuter, jag tror klassen har fattat att jag inte är superbäst på det. På idrotten lyckades Johanna vrida sitt knä trots att hon går en knäutbildning, jag förstår inte hur det är möjligt. Hon fick i alla fall en ispåse att ha på, den lade jag på Mathildas mage sedan, hon blev inte jätteglad. Efter det hade vi ännu en genomgång (!) med Tommy, seriöst det är typ den hundrasjuttioelfte eller något. Snart står han väl och berättar om 8c:s historia istället, "Ja elever, den 14 mars hade klass 8c sin hundrasjuttioelfte genomgång, ledd av Tommy XII." Onödigt smart elev räcker upp handen, "Det finns inget som heter hundrasjuttioelfte!", Tommy XII kontrar snabbt, "Jo, för hon där (pekar på mig) har behov av att skriva konstiga siffertal på sin blogg." hela klassen vänder sig om och tittar på mig...STOP!. "Det var inte det där du skulle skriva om.", Gud har landat på min axel, "Näe det var väll inte det". Bäst att fortsätta med resten av dagen, (Gud har flugit hem nu, och lämnat kvar ett äpple som han kommer hålla koll på mig igenom, don't ask me why). Efter Tommy XII, förlåt, Tommys genomgång läste jag lite i "Utvandrarna", den är faktiskt bra (!?). På lunchrasten gick jag och Johanna ner till affären och köpte lite godis (vad då? det är fredag), och förhörde varandra på spanskaglosorna det lät ungefär såhär:

Jag: Loungnaräh (översättning: lögnare)
Johanna; Mäntiroscho (översättning: mentiroso)

Tips! Lär dig inte glosor med godisdialekt. Sen hade vi spanska då och det gick bra ändå tror jag, på målpasset fick vi gå hem eftersom vi var i skolan 50 minuter längre i måndags. Så nu är det Friday mys snart, och självklart ska jag kolla på Let's Dance ikväll, men först ska jag ta och käka upp äpplet, så det så Gud.





Det är farligt med bloggar.

Man går runt och tänker på vad man ska skriva hela tiden. "Slog upp SO-boken, lika intresserad som alltid, not.", eller "Gick på toa idag, flera gånger." (?), "Hittade ett ruttet äpple i skåpet.", "Tittade på film om Kristus, Jesus Kristus, alltså inte han Kristus Sjögren". Jag tror  att jag i skolan tänkte att jag kunde skriva något sådant här idag: "Gjorde tusen axel-arm-vevningar på gympan idag, gick ganska bra med tanke på att jag har så grymma axlar, självgod där.", "Hade en liten catfight med Johanna, löste sig tror jag.", "Hoppsade ner till affären och köpte pizzabröd med Mixy.", "Försökte minnas om jag mindes något av vår högläsningsbok.", "Idag försökte jag göra en väggsalto på klassrumsväggen, fungerade mindre bra. "Sedan skrek Claris i mött öra så nu är alla mina öronceller döda och ligger i mitt öra och kommer aldrig leva igen, om inte Kristus (Jesus Kristus, alltså) kommer och återuppstår dem (eller heter det återuppställer?)." Men eftersom jag inte kommer ihåg något så förblir de tankar om nya blogginlägg, så är livet för oss oändligt många bloggare. Ha det.

Storleken har betydelse.

En vanlig dag hemma hos oss, (oss dvs. mamsen, papsen, katten och jag) eller jag kanske ska säga kväll, detta brukar oftast inträffa på kvällen.

Mamma: (som befinner sig uppe hos TV:n) *Ropandes* Jaha, nu börjar det?
Jag: (sittandes framför datorn på våningen under) *Ropandes tillbaka* Öh? Jaha, och?
Mamma: Men det börjar asså??
Jag: Men vaad dåå?
Mamma: *Lite generad* Ja, och...eller...men hallååå, hur sätter man på TV:n nu igen?
Jag: *Aningen irriterad samt distraherad* Men heerreguueed, ta den lilla kontrollen och håll innne den G R Ö N A knappen.
Mamma: (en halvminut senare) *Lite besvärad och otålig* Meen det häänder inget ju?!
Jag: (upprepar samma sak som jag säger varje gång detta händer) Den LILLA fjärrkontrollen mamma!
Mamma: Jaha, oj då, ursäkta. (fortfarande inget ljud från övervåningen)
Mamma: (lite senare) Nu är det bild.
Jag: Finaly.
Mamma: Näj, nu är deet feel, jag ska se nyheter.
Jag: Men sätt på det då!
Mamma: Det händer inget jag har tryckt in fyran nu jäättelänge.
Jag: Mamma! Den LILLA fjärrkontrollen!!
Mamma: Jaha, oj då. (lite senare) Tack så mycket för hjälpen.
Jag: Du vill möjligtvis inte lära dig det där?
- inget svar -
Mamma har redan sjunkit in i nyheternas spännande värld, med den stora(!) fjärrkontrollen bredvid sig ifall hon skulle vilja höja ljudet eller något. Lycka till mamsen!

Detta kommer inte hända idag, för ikväll sitter jag redo framför TV:n långt innan de utvalda programmen börjar. För ni har väll inte missat vad som börjar idag? Glöm Grey's, glöm Lost, idag är det premiär för Morgonsoffan! Vet du inte vad det är? Get a life.




Bloggat -check-

        11/3-08
  • Vaknat alldeles för tidigt -check-
  • Ännu värre, gått upp alldeles för tidigt -check-
  • Haft ännu en av dessa oändligt långsamma och enformiga genomgångar -check-
  • Agerat Bert Bradwill (agent till Edie, du vet, uttalas Bört) på engelskan -check-
  • Lekt med en otroligt härlig och underbart söt hund (jag gillar inte ens hundar) -check-
  • Vandrat runt i  kvarteret med underbara kompisar -check-
  • Skapat en blogg till underbar kompis -check-
  • Lagat skitgoda tacos med annan underbar kompis -check-
  • Saknat annan underbar kompis
  • Hakat upp mig på ett nytt ord: underbar -check-
  • Skrattat mer än vad som tros normalt -check-
  • Blivit förbannad på tidning som stavade Gustafsson med v! (ni måste veta vilken Gustafsson jag talar om) -check-
  • Torkat ett salladshuvud med papper -check-
  • Förhoppningsvis fått en sorgsen själ på andra tankar (annars  vet du att du måste prata med mig) -check-
  • Tittat på skitroliga klipp på youtube -check-
  • Sett tillbaka på dagen med ett stort fett smajl på läpparna! -CHECK-
Här kommer en smygtitt på Hannas fina header, vad tycker ni om den? Var ärliga och kommentera. 

image14

http://haniiie.blogg.se  heter bloggen.


I brist på Björn.

Medicin

För: Alla människor med kvinnligt kön.
Användning: (Bör följas noggrant) Läs texten högt för dig själv minst femtioelva gånger på förmiddagen samt femtiotretton gånger på eftermiddagen, vid ytterligare behov kontakta SVT. Tilläggas ska att du skall även titta en stund på bilden lite då och då (exempelvis: varje sekund). Det fungerar även att kombinera, du kan alltså både vila ögonen på bilden och sjunga texten. Dagsprocessen bör upprepas måndag till söndag, med undantag av lördag, då ska du helt enkelt sätta dig framför TV:n klockan 20.00, och sätta på SVT. 

Varning! Får du konstiga utslag under natten, eller kan du helt enkelt inte sova, sätt dig genast vid datorn och upprepa hela dagsprocessen tills utslagen lättar och sömnen kommer tillbaka. 

Text:
Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
When the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och försvunnen
När Simba återvänder i Lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut
Då ser man galen ut
Det har egentligen inte hit o höra
Det är bara en grej man kan göra
När jag dansa med Elin (byt ut Elin mot ditt namn) en sommarnatt lång
Vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom
När Elin (byt ut Elin mot ditt namn) sa att jag var den vackraste som finns,
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga falla som ett löv
Våga chansa och se hur det går, vad är fegt, vad är mod, what is löv?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more

Bild:



image12

Innehållsförteckning: Björn Gustafsson







Tack i alla fall!

Hejsan hoppsan, det verkar som om ni gillar min header, tack så jättemycket för era snälla kommentarer. Hm, det där lät som om jag hade 321 kommentarer, men ni tre små änglar brukar ju ha mycket åsikter. Så, tack så mycket. Kom på en sak, i typ mer än hälften av alla inlägg skriver jag tack(!?), varför säger jag tack hela tiden, visst det anses ju ganska vänligt och så men någon fantasi måste jag väl ha? Tydligen inte, ni får helt enkelt nöja er med mina tack, gaah, nu skrev jag det igen. I alla fall, förmiddagen ägnande jag mig åt att springa (eller okej, vi gick...ganska sakta) runt i olika möbelaffärer. Vi, alltså, jag och mamsen, var på jakt efter en hylla som jag ska ha över min dator och en lite mindre bokhylla än den jag har nu. Vi hittade tillslut en hylla som nu ligger och vilar sig på min säng, pappa har väldigt stor respekt för borrmaskiner och jag och mamma är rätt tjejiga (med det menas att vi...eller okej, jag, inte ens vet hur man sätter i borret, jag vet inte ens om det heter borret, jaja) så jag har ingen aning om hur många år det dröjer tills den kommer upp på väggen. Stackars hyllan. Tilläggas ska att vi fortfarande inte har handtag till vissa dörrar i källaren som vi renovera för hm, 6 år sedan. (Var tvungen att fråga mamma och pappa dom kom inte ens ihåg det, de håller fortfarande på och ropar "Fem år sedan, eller nej sex, nejä, 7-8 år sedan" Slutsats: Det var längesedan i alla fall. Ikväll blir det kalv, asså vad hemskt det låter, som om vi ska äta en sådan där söt sak som är såå ytteliten, aja det ska vi i alla fall, kom på en sak min blogg är nu längre inte en "tack-blogg" (GAAAAAAH, nu sa jag det igen, var mer självgod nu Vilmson) det är en "i alla fall-blogg", har skrivit det två gånger typ under varandra, herregud. En kul sak hände nu, pappa kom i mitt rum, det såg ut som han skulle säga något men sedan ändra han sig och tittade runt lite i rummet, och efter en sekund "Nämen oj, när ska vi sätta upp hyllan?", seriöst han hade redan, redan, glömt av den, shit, fattar ni vad jag menar? Han kommer nog glömma av det igen eller nog, han kommer att glömma av det, för ikväll kommer hans favorit program "Hemma hos Jamie", Jamie Oliwer asså, han kocken. Ikväll kommer även Wallander "Mastermind", ska se den, men Johanna sa att den var hemsk, fast det kommer hon inte ihåg, så jag vet inte exakt när det där hemska kommer, tänk om vi typ svimmar av, av rädsla då kommer aldrig den där förbannade hyllan att komma upp. En sak jag inte fattar dock, det är hur Johanna kunde glömma av att hon hade sett "Mastermind", för hon pratde seriöst om den i två veckor, är det bara jag som kommer ihåg saker? Näe, nu får vi bara hoppas att Anna S inte läser det här och påpekar vad alla redan har sett, nämligen att jag saknar förmåga att skriva stycken, så för att vara snäll mot Anna och er andra ska jag sluta skriva nu.  





...kan inte släppa det här med hyllan, känner sådan sorg för den. Men vem är det? 
Gud: Hallå? 
Jag: Nämen, hej, var det du? Jaha vad var det du ville då? 
Gud: Scrolla upp lite, och läs det du skrev.
Jag:...kan inte släppa det här med hyllan, känner sådan sorg för den. Men jag gör verkligen det förstår du Gud, det känns sorg--
Gud: AVBRYT! SLUTA BLOGGA NUUU!
Jag: *hoppar till* Shit, förlåt, självklart, får jag skriva en sak till?
Gud: Men för -- 
Jag: *Skrikandes, medan gud drar tangentbordet längre bort* Fooortsäätt koommeentera. . . .näääj, ge tillbaks deeet...

Smygtitt

Här kommer en liten smygtitt på min egen designade header. Kommentera, och var ärlig. 

image10

God Morgon

Det är söndag, klockan är halv tio, och jag sover. Fel, jag är vaken? Sen när går man upp klockan nio på en söndag? Jag ser på Let's Dance, men jag är ingen pensionär. Jag behöver sova, inte vakna mitt i natten och vara pigg? Jahopp, inte så mycket att göra åt det, sitter och lyssnar på "Hallelujah", förhoppningsvis blir jag lite tröttare av den. Om ni också vakna ovanligt tidigt hittar ni den här: http://www.youtube.com/watch?v=AratTMGrHaQ . I eftermiddag blir ju det som nämts många gånger innan, promenad med tjejerna. Hoppas alla vet tid och plats och om någon av er inte kommer är det bara att sms:a, msn:a eller så kan man ju faktiskt ringa också...Nu ska jag gå och leta reda på min mysiga katt som antagligen ligger och sover, typiskt, hon sover varje dag borstar aldrig tänderna och slipper gå i skolan, rackarns att man inte är katt, skulle inte du också vilja ligga såhär i stället för att sitta i skolan med ett matteprov att ta i tu med. 

image8
                                                               Mjau på dig älsklingen!


Ps. Nu har jag gjort en egen header, får se om underbara ikshii kan hjälpa mig att få in den.:D

Material Girl

Idag gjorde jag stan med världens bästa Johanna. Vi flängde runt till en massa olika ställen och hade jättekul. Efter ett tag blev det väldigt varmt, och det var precis när jag stod på Åhléns och prata med en expedit. Jag kände hur jag blev typ super röd på kinderna och jag försökte liksom titta åt ett annat håll och svara på hennes frågor samtidigt. Hon måste ha trott att jag var jätteblyg eller något. Jag köpte i alla fall en kalender på Ordning & Reda, och en bok, för jag klarar verkligen inte av att läsa Vilhelm Mobergs, "Utvandrarna", på helgerna också. Typ såhär ser jag ut när jag shoppar http://www.youtube.com/watch?v=3tYLo9FkqNc ... eller inte. Glöm inte att säga till om du vill med ut och gå imorgon, om du vill får du sällskap av mig, Bexy, Miranda, Hilda och Miki, kommentera så får du reda på dag och tid. I kväll kommer mormor, min mormor är asgullig, hon är superliten förra veckan när det var storm höll hon på att blåsa bort, mormor ska även börja på pensionärsdans nästa vecka, lilla mormor kommer nog att bli jätteduktig. Sen blir det förstås Melodifestivalen också, men det kommer bli ack så tråkig idag då vi måste se "De fyra elementen  dansarna" och INTE Björn?! Hallå? Vi tjejer måste få vår dos av Björn, det går inte att göra såhär, vi kommer att gå under, det är ju för tusan Internationella Kvinnodagen idag och vi får inte se Björn?! Herregud det här kommer aldrig att gå...vad ska vi gööööraaaa??? 

Tack för en underbar eftermiddag.

Tack för en underbar eftermiddag.


Tack!

Åh, vad glad jag är nu. Tack så jättemycket underbara ikshii, för att du la ner din tid och energi på att göra en layout till mig. Wiihoo!

Save it for a rainy day.

Idag regnade det, tror jag? Det var i alla fall inte alls lika fint när jag gick hem som det var igår. Gick hela dan och var nervös, från att jag sprang helt medvetslös fram och tillbaka på handbollen i morse, tills att jag helt höll på att sprängas av övernervositet innan jag skulle göra det förbannade NO-testet. Men eftersom jag har så många superduper vänner gick det bra...tror jag...?:S I helgen vill jag ta en till photoshot-promenad eller som norskorna brukar säga i Top Model, fottttoschoottt, är det någon som vill hänga med? (Okej Bexy du måste följa med! Inga alternativ för dig  inte.) Ikväll blir det pasta och let's dance, as usual, jag gillar faktiskt let's dance, asså det är ju underbart, man får en härlig fredagskänsla och, och, och...nu låter jag som en pensionär, men så är det! Ha det bra!

Sixten

Hej alla! Tack vare Sixten har jag nu påbörjat min andra blogg, då den första var helknasig, men det ska vi inte gå in på. "Jaha, Sixten?" tänker ni, är det en riktig person som heter så? kan man heta det? tydligen, för att skapa en blogg här på blogg.se måste man svara på vilket av alternativen som är ett pojknamn, kunde välja mellan Sanna, Emelie och massa andra och Sixten då såklart, därför är det tack vare honom som jag har en blogg. Så tack Sixten. 

RSS 2.0