Zoooshiii

Hej, skriver kärleksdikter i skolan, så jag passa på att skriva om en matsak jag känner kärlek till!!

Är det sushi?
Runda små
Med gurka på
Lax, kräfta och omelett
Platsar alla i sushins kvartett
Gott och smaskigt, ganska lätt
Har knappt en gnutta fett
Salt, beskt, surt och sött
På sushi blir man aldrig trött

Fast jag gav den till Mixy.


Jao.

Hej alla. Kommer nog inte att bli så mycket bloggande den här veckan, har prao så jag har typ fullt upp hela tiden! Men ni får gärna kommentera och berätta vad ni gör istället...

Rubrik

Hello! Det underbara vädret continues, och allt är allmänt underbart förresten. Teknikprovet kändes faktiskt ovanligt bra, kanske var det för att jag visste ungefär vad jag behövde öva på. Igår var det beep-test på idrotten kändes bättre en vanligt (men vi behöver ju inte nämna vilket betyget kommer att bli), sen var det kalas hus Claris som hade fyllt år, 15, mycket som händer då. Helt underbart var det med, jagt ror jag skratta och prata hela tiden, och alla var nog rätt trötta på mig...Idag blir det kalas-fest-tjej-middag hemma hos mig, nej jag fyller inte år, bara allmänt presentsugen vad det är för dessert, så håll ut (fast det är antagligen bara jag som bryr mig om den, och kanske Mixy...?)!

Jordgummor

Mixy! Desserten ÄR tempting, så tempting att jag var tvungen att testa den idag igen! Den är helt underbar, supersomrig, jag kan ge er en ingridiens, JORDGUBBAR, (liten fråga, hur äter ni era jordisar helst?) och sen är det några smaskiga saker till. Idag spela vi prick på rasten, apkul (fyndigt va), jag vann! (Gud: Eller inte...) Jag äälskar verkligen det här vädret, jag vill ut, men jag måste plugga, har teknikprov imorgon, som hela betyget hänger på, crap. Vi ses.

I'm back!

Heej! Det var urlänge sedan jag blogga. Jag tror så här, varmt väder - torrt - bloggtorka, erkän logiskt! Vad har jag gjort all den här tiden då? Jo, jag har haft spanska prov, askul (not), så har jag varit i Köpenhamn med och gått på oändligt många mysiga promenixer med tjejerna. En sak till (eller ja flera saker till jag har ju tex. borstat tänderna..så har jag..(Gud: För mycket detaljer, Jag: Oj, det har du rätt i...)) på friday ska Claris ha kalasis, och på lörday ska jag ha det. Superkul! Vi måste våga ge allt, tjejer! Seriöst jag vet världens godaste, enklaste, (typ) billigaste dessert! Den ska ni få på lördis flickor. Ses då!

RSS 2.0