himmel.

Det här är helt otroligt, hon bloggar två dagar i rad. I alla fall, födelsedagen igår fortsatte utmärkt, först härlig dans och avslut framför Let's Dance med middag. Idag var jag och mamma på stan, vi tittade runt i olika mysiga affärer men jag hittade faktiskt ingeting, okej ett Odd Molly linne, men jag börjar faktiskt tröttna lite på det. Trodde aldrig jag skulle säga det men det känns verkligen som alla har det nu, och jag menar då vill man ju inte gå runt i något som alla har, för det är ju inte så kul...

röst: HALLÅ!?
jag: va, va, vaaa?
röst: ingen bryr sig.
jag: vem är det?
röst: meh?! det är jag vattumannen?
jag: VAH?
vattumannen: Stjärntecknet...
jag: men vad gör DU här? jag är inte ens vattuman?!
vattumannen: Nej, det är verkligen himla tur.
jag: vf det?
jag: Hallå?

Jag börjar få en känsla av att den där lakritsfisken faktiskt betydde något. Jag köpte faktiskt en sak, eller mamma, ett underbart doftljus som luktar socker och kanel. Jag tror jag håller på att dö, måste lukta varje sekund, funderar på att göra det till ett halsband eller sätta det i en sån där tandställning som man har runt huvudet. Så att jag kan lukta hela tiden alltså. (Ja, jag var tvungen at lukta lite till nu...)(och ännu lite till)(liiite till)(aaah, himmel)(jag har fastnat med näsan)(vad kan man få tag på en sån tandställning?)(vattumannen: STOP!)(jag: wah försvinn!!!) Det får bli ett test istället.

Tre jobb jag har haft: Räknas praktik..? I så fall har jag jobbat i restaurangkök, klädaffär och i prylaffär.
Tre platser jag har bott på: I stan, i stan och där jag bor nu.
Tre saker jag gillar att se på TV: Gossip Girl, Desperate Housewifes och Flashpoint
Tre favoriträtter: fisk i de flesta forer, skaldjur och någon form av kött.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: I mitt doftljus, New York och eh, i mitt doftljus

Tjingpling.


with a simple little tulip.

With a simple little tulip
On a noticeable day
You have the honor, you have the honor to gratulate me!

Yes may it live, yes may it live
Yes may it live, many happy years
Yes sure may it live
Yes sure may it live
Yes sure it may live many happy years!

Grattis till mig, Grattis till mig
Grattis kära jag
Grattis till mig!

It's not a ordinary day
No, it's not a ordinary day
Cause it's aporiluvans birthday
Cause it's aporiluvans birthday
Hurray, hurray hurray!

Wohooo! Det är nu det händer, klockorna stannar, pensionärerna stannar upp barnen sätter tuggummit i halsen och vinden dansar. Aporiluvan fyller 1 år! Nu kan jag snart prata, ska precis lära mig att gå, har äntligen kommit ut ur "Square peg in a round hole-åldern". Ett fantastiskt år väntar utanför dörren. Nu ska det levas i många lyckliga år. Yes I may live. Den stora dagen har firats med fredagsfina kläder a la Juana och lite fredagsgodis. Samt en fantastiskt god islatte. Jag nailed the knapphåls på the första försöket och blev därmed klar med my dress. Lyckorus till tusen. Sedan slog jag och Juana, M&M i badminton 3-0 i set. Då kom BTB och Anton, och ville möta oss. Vi slog de med 1-0 i set (11-1). HAHA! Sen spelade vi en och en mot de och då blev det 7 lika. Härligt, härligt. Imorgon blir det hem till Juana med familjen och kolla på Melodifestivalis. Njut av helgen go' vänner.



bilder, moi


RSS 2.0