Julklappisar



  1. Duntofflor
  2. 3 st silver bägare
  3. Lexington pyjamas
  4. Presentkort på valfria skor
  5. Doftpåse - vanilj
  6. Pengar
  7. Gossip Girl - säsong 1
  8. Desperate Housewifes - säsong 4
  9. it girl 4
  10. it girl 3
  11. mössa och vantar
  12. stickade tofflor
  13. prisma
  14. armband
  15. papper
  16. presentkort åhléns
  17. strumpor
  18. brosch
  19. läppbalsam
  20. nagellack
Sen fick jag en liten prydnads ängel med, jag är jätteglad för allt! Men såklart är inte presenterna viktigast, men det är ju inte tråkigt heller direkt ;). Fick du något roligt? :)

God Jul!

Julafton igår då och jag var hemma tillsammans med släkten. Jättekul som vanligt, precis som julafton brukar vara. Man går och väntar hela hösten och så är det över så fort, fast det hör ju till. Jag fick jättemånga fina presenter, men de lägger jag upp lite senare. Hoppas ni (Bexus ^^) får ett trevligt fortsatt lov.

spännande.

Hallo! Sitter och kollar på julkalendern, det är lite spännande nu eftersom tomten är kidnappad av Gallus Gallus och Renée med. Lage och Klas har lite svårt att hitta henne eftersom de inte vet var hon är. Herr Stigsson blåste i sin tuba så att Renée somnade (hon somnar av höga ljud), men Renée hade öronproppar så hon somnade inte! Jäkligt spännande alltså. Eller som Lage säger, "Så här mystiskt har det inte varit sedan jag hittade en ananas i min sko."


Klas, Renée och Lage <3 hihi

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton, härligt! Julen ska firas hemma tillsammans med släkten, jättemysigt! Men ikväll blir det också kul, då kommer Gossip Girl, Parlamentet (med Johan och Björn!!!!!! :D), och sedan Inside Man, en asbra film som jag redan har sett två gånger. Missa inte!




tipptapp

Hallå!!! H har fått igång mig igen. Inte för jag tror att någon har märkt att jag inte har bloggat på aslänge men ändå. Sen sisst har jag hunnit vara på min praktik i två veckor, det var superroligt och jag fick testa massa nya saker. I helgen hade jag dansuppvining. Jag går i två olika klasser Jazzdans medel/avancerad och Broadway Jazz, det är superroligt.Totalt hade vi 20 uppvisningar, och vi hade tre olika danser. Låtarna vi dansade till var "All that jazz", "Why don't you do right" och "I kissed a girl". Vår danslärare är så himla bra så det gick jättebra!

Jag har hunnit köpa två julklappar en till min kusin och en till min andra kusin och hans flickvän. Min tjejkusin har precis flyttat hemifrån, så hon ska få ett salt och pepparkvarnset från green gate, och min min andra kusin ska få tre marmelader. Haha, låter lite knäppt men så var så söta! På fredag ska vi ha luciafirande och vår klass ska uppträda, det kommer gå sjukt dåligt för vi har bara övat i idrottshallen en gång och det gick asdåligt. Haha, men kul ska det bli. Ikväll kommer Prison Break, missa inte det :)!


Bilderna är från i sommras, då jag upptäckte att vi hade björnbär
i trädgården och bestämde mig för att baka fyra minipajer.

snart...

...ska jag blogga!

RSS 2.0