God natt!

Tjingtjing! Nu är julen väck, har tagit bort alla julprydnader, känns skönt men ändå lite sorgligt. Nu måste ängeln med hjärtat, luciatåget, snögubben i snökulan, tåget med tomtarna, änglaspelet med snögubbar, julstrumpan, åh julstrumpan!, ängeln med stickad tröja och tyllkjol, tjockängeln, julspelet och adventsljusstaken sammsas om platsen i vinkartongen jag hittade. Där ska de ligga hela året nu tills det är dags igen i början av december. De får i alla fall ligga tillsammans det måste ju ändå vara roligt. Ligga där och snacka lite julminnen som "Kommer ni ihåg när hon glömde släcka mig den kvällen, och inte kunde sova för det var så ljust. Men ändå inte orkade gå upp för att släcka mig. Jag var så slut i batterierna sen." eller kanske  "Minns du när hon vred upp mig så himla mycket att jag spela samma sång 20 gånger i rad, jag fick så nedrans ont i mekanismen sen!". Sen somnar de nog in och drömmer om doften av pepparkakor tills de väcks upp igen om 11 månader. Sicket underbart liv. Waaaaaaah! Shit vad du skrämde mig Gud! Du får inte bara hoppa fram så där ur taklampan. Jaha, nähä, oj! Ehe, Gud säger att julprydnader inte har något liv, att jag lixom fattat fel. NEJ! Inte min säng. AKTA KATTEN! Nu la han sig nästan på katten. Typiskt jag som trodde du hade försvunnit. Jaja, nu vet jag att de inte har ett liv. Jag lovar att inte tro det mer ja. Ja nästa gång får du kanske lägga dig och sova. NEJ! Inte nu, sen. Nu försvann han i ett moln av skumgodis, han mumla något om Let's Dance-reprisen. Jag tyckte i alla fall att det var fantastiskt kul. Morgan Alling var ju kolossalt bra och rolig, likaså Laila Bagge. Ska bli kull att följa. Idag ska jag baka en kaka, som jag gör varje söndag, förra veckan blev det morotskaka, nyttigt med morötter, haha! Vet inte vad det blir idag. Ska även hem till mormor och lämna en ny julklapp eftersom de förra var för stor, i storleken alltså. Tevligt, trevligt, igår köpte jag en svart bok där jag ska klistra in utklipp och sånt. Nu kallar mormor, tjing således.



En sida i min fantastiska klippbok.




Kolossalt proper!

Tjing! Igår (hittade ingen ekvivalent språkdräkt :'() spenderade jag Bexus och Mikipikipö en hel lektion med att leta ekvivalenta språkdräkter! Muchosalmi kul va det. Till exempel snöbollskrig - frusetregnsfärtvist, så mycket snyggare ord va?! Det var väldigt roligt, men Mix är lite döv eller ja - oemottaglig visavi livstecken. Idag fick jag världens finaste bandbland av Bexus med hennes 15 i topp Timo låtar. Jag blev megaglad!!! Hittills gillar jag Sixteen bäst. Snart är det middag och sedan Let's Dance, jag älskar Let's Dance det ska bli himla kul, men man får spela in På spåret, inte missa det! Tjing således govänner.

2009

Så vart det nytt år igen då! Trevligt, trevligt. Nyårsafton spenderades först på restaurang med familjen och mormor, och sedan hemma vid tolvslaget. Grannarna hade fixat en sån där fyverkerilåda som vi kollade på. Jag älskar verkligen fyrverkerier, det är så himla fint. Efter tolvslaget kollade vi på Bond, "Mannen med den gyllene pistolen", det såg superkul ut för den är typ asgammal och han sloss med armbågarna, det ser helt sjukt ut. Men man blev ju lite sugen på att se den nya Bond-filmen. Så ikväll ska jag, J och C gå och se den, "Quantum of solace", alltså. Haha, tänk när man ser den om 20 år och tänker likandant, hehe. I alla fall se till att ha ett underbart 2009 nu!

RSS 2.0